Consultoria financera

Externalitzar les finances amb Asixt és la manera de trobar un expert capaç de solucionar els problemes de les empreses en temps de crisi:

  • Planificació i Gestió Financera.
    Analitzem els estats financers de la seva empresa, proposant l'estructura més adequada amb implantació de sistemes de planificació i control de gestió de tresoreria.
  • Estudis sobre la rentabilitat de la seua empresa i plans de viabilitat.
  • Negociació Bancària.
    Assessorem a la seua empresa, buscant les millors condicions de les entitats financeres en línies de finançament, considerant les necessitats concretes i la naturalesa de la inversió (circulant, immobilitzat, tipus de projecte, etc.).
  • Assessorament en Inversions.
  • Consultoría específica per a empreses familiars.
  • Formació "in company" per als responsables i components de l´equip administratiu-financer de la seua empresa.

 

Consultoria de gestió

En Asixt tenim un clar objectiu. Involucrar-nos, al màxim nivell, amb els nostres clients. Els nostres professionals estan al costat de l'empresari, és un company de treball, actuant desde fora però, al mateix temps, desde dins, present en el plantejament i desenvolupament de noves idees i iniciatives i, per descomptat, a l'actuació diària.

Per assolir aquest objectiu analitzem cadascuna de les necessitats de l'empresari, i les del seu equip, les dels seus mitjans de producció, les del seu finançament ... Per a aquesta tasca disposem d'un complet equip professional especialitzat en els diferents departaments de l'empresa, amb un alt coneixement de la realitat empresarial, i dels mitjos tècnics necessaris més novedosos.

 

Enrere Endavant

La nostra metodologia comença amb reunions intensives per al coneixement profund de la companyia, per a desgranar tots els elements dels estats financers que ens permeten fer un diagnòstic real de l'estat de la companyia.